El BLOC de Tavernes ha proposat a l’ajuntament que oferisca a la Conselleria d’Educació la parcel·la dotacional de 6.600 metres ubicada en “Els Sequers” per a construir un centre específic per als alumnes de la Valldigna que tenen necessitats educatives especials. La proposta del BLOC s’ha de debatre en el ple ordinari de febrer de hui dilluns a les huit de la vesprada.
Miquel Bononad, portaveu del BLOC, ha indicat que amb aquesta proposta el BLOC trasllada al ple la preocupació existent entre les famílies de la Valldigna amb xiquets d’educació especial per la falta d’un centre específic en la subcomarca.
“La atenció al col·lectiu d’alumnes amb necessitats especials ha de ser una prioritat per a Tavernes i s’ha de garantir un servei de qualitat i una atenció immillorable perquè aquest sector social puga desenvolupar totes les seues capacitats intel·lectuals, artístiques i psicològiques, alhora que garantir la seua integració laboral i social”, ha manifestat Bononad.
El BLOC considera que Tavernes i la Valldigna han d’iniciar el camí i el procés per a aconseguir en la nostra ciutat un Centre Escolar d’Educació Especial semblant a l’Enric Valor de Gandia. La gestió es fa més urgent a causa de l’augment de xiquets amb necessitats i les dificultats per a desplaçar-se amb transport públic fins a Gandia. Aquesta situació justifica plenament la creació del centre a Tavernes.