Els arguments del CTAV, en rebutjar la tramitació, “coincideixen totalment amb la denúncia de falta de documentació feta pel BLOC en el ple d’aprovació“, ha assegurat Miquel Bononad.
El portaveu nacionalista, Miquel Bononad, ha recordat que en eixe ple, el BLOC va advertir al govern municipal del PP que la tramitació anava a efectuar-se amb irregularitats perquè el PP no va atendre a raons ni va donar solució a eixa falta de documentació, un fet que ara confirmen les al·legacions del CTAV.
Miquel Bononad, ha recordat que van avisar al PP que “no podia justificar la revisió del PGOU sobre la base del PATLICOVA (Pla d’Acció Territorial del Litoral) perquè no ha estat aprovat”.

Les al·legacions de l’Ajuntament de Tavernes al PATLICOVA presentades fa molts mesos no han estat contestades per la Generalitat i el pla, com recorda Bononad, després del període d’al·legació i exposició pública, “no ha estat publicat en el DOG. El PP ha justificat la revisió del PGOU amb un document que no existeix, i sense saber si finalment s’aprovarà. I això ho corrobora ara també el CTAV“.
El BLOC ha denunciat des del primer dia la falta de documentació substancial exigida per la llei, cas de l’Estudi de Paisatge, el Pla de Participació Pública i l’obligat Estudi de Sostenibilitat.
El Concert Previ manca de Pla de Participació Pública, dels plànols de recursos paisatgístics i la delimitació del Sistema d’Espais Oberts, així com dels objectius de qualitat. “La llei exigeix eixa documentació i falta en el concert previ. El PP no ha seguit el procediment i per la tant ja vam dir que no existia cap garantia jurídica i això ara ho confirma el CTAV“, ha recordat Bononad.
Miquel Bononad ha manifestat que el conveni previ ha estat utilitzat pel govern municipal del PP “com un mitjà de confrontació en la societat de Tavernes amb l’única fi de cercar rendibilitat electoral i sense pensar en els interessos generals de Tavernes“. El BLOC considera que l’únic interès del PP ha estat la defensa d’interessos aliens a la nostra ciutat i preparar una modificació de PGOU que solament té com objectiu urbanitzar mig terme municipal mitjançant PAI.