El Bloc de Tavernes farà el que siga convenient i necessari per tal d’evitar que el PP especule i destrosse la nostra terra i ens furte el futur i les expectatives de creixement sostenible del nostre poble i país.
El candidat del Bloc, Miquel Bononad, en resposta al PP ha manifestat que “ farem el que legalment cal per fer fora el PP de l’alcaldia del nostre poble, de la Diputació de València i de la Generalitat Valenciana. Eixes són les regles del joc democràtic. I això sembla ser que ho acaba de descobrir el PP i el seu regidor Antonio Bono. Volen conservar el que tenen i continuar sense fer res per Tavernes, continuar incomplint les promeses electorals com han fet els darrers 8 anys. I això el Bloc vol que canvie ”.

Miquel Bononad ha afirmat que el PP no està legitimat per dir que el seu interés i preocupació es Tavernes, quan és de sobra coneguda la seua falta de gestió i el desinterés pels assuptes de la ciutat, més preocupats com estan pels propis. “En 8 de majoria absoluta a Tavernes, Generalitat i Diputació no han aportat cap dels diners que van prometre per a beneficiar Tavernes. La preocupació pels seus interessos personals els ha dut a no complir cap punt del seu programa electoral, ni el del 1999 ni el del 2003 ”.
El candidat del Bloc ha remarcat que el PP només s’ha preocupat i ha tingut bon interés per dur-nos les torres de l’alta tensió en contra del seu programa i de la voluntat de més del 80 % dels vallers.
Bononad ha dit que en els últims 8 anys “el PP ha faltat a la seua paraula i compromís. No han fet ni faran la piscina coberta que havíen compromés iniciar en desembre del 2005; no han fet el Parc de Cantalot; fan una proposta de “carrer-circumvalació” que és una burla al poble i ens ho prendríem a risa si no fora perquè ens costarà 5 milions d’euros de la butxaca en forma de terrenys; no han iniciat el nou Institut; ni hem vist en 8 anys la mínima política social de servei al ciutadà i del centre social del Braç Treballador ja ni parlem com tampoc de la caserna de la Guardia Civil que havien de començar en el 2005 o de la carretera a la platja”.
El Bloc, ha afirmat el seu candidat, es veu en l’obligació de recordar-li al PP que en estos 8 anys han rebutjar la proposta del Bloc d’instal·lar un Centre de Dia al Braç Treballador i que van perdre els terrenys d’una residència pública per a després impulsar una privada en zona no urbanitzable de la platja i, curiosament, dirigida per regidors del PP.
També el PP ha impulsat un Aparcament Municipal que no respon a les necessitats reals dels veïns i han eliminat l’única zona verda del centre del poble i destruït el refugi de la guerra civil. Tampoc 8 anys han sigut suficients per acabar la Casa de la Cultura. I així podem seguir, i seguir…
El Bloc remarca que Tavernes, tal i com afirma el senyor Bono, és clar que ja se situa al mapa. “Estem en el mapa que marca els centres de les actuacions del desficaci urbanístic a tot l’Estat Espanyol gràcies a la política del govern municipal del PP ”.
Gabinet de Comunicació Bloc Nacionalista Valencià de Tavernes de la Valldigna