El Bloc de Tavernes ha denunciat que els propietaris de terrenys urbans afectats per la Ronda de Circumval·lació “hauran de pagar els costos de la seua execució per culpa de la mala gestió del PP”.
L’informe municipal sobre el projecte s’aprovà en l’últim ple amb els únics vots a favor del PP. Els nacionalistes afirmen que el projecte de ronda consensuat entre el PP i la Conselleria d’Infraestructures i Transports “va en contra dels interessos de Tavernes i dels seus ciutadans”.
El candidat a l’alcaldia pel Bloc, Miquel Bononad afirma que “és incomprensible que la ronda s’haja dividit en set trams d’execució i que els sectors Marjaletes-Fontetes i Polígon Pla-2, els més llargs, siguen els propietaris qui paguen els costos d’execució”.
Bononad afirma que “és un escàndol que Tavernes cedisca a la conselleria els terrenys urbans per a l’execució”, valorats segons el projecte, en més de cinc milions d’euros. “Els veïns de Tavernes paguem l’incompliment de les promeses electorals del PP. La mal anomenada ronda ha de pagar-la la Generalitat ja que és una infraestructura viaria, en concret la desviació de la carretera comarcal” explica Bononad.
El nacionalista ha recordat que tampoc el projecte contempla una “ronda de 27 metres d’ample, ni de quatre carrils i passeig junt al riu, com va prometre el PP, sinó un carrer de 7 metres. La incompetència del PP li costa al poble més de 5 milions d’euros en terrenys per a no solucionar cap dels problemes de trànsit de la ciutat. És una burla intolerable” ha assenyalat.
EMV, 12 Abril 2007