El Bloc repta al PP a què “amb escrit oficial del partit afirme el que diu boca a boca als veïns de Tavernes: que no està en vigor el Reglament d’Ordenació i Gestió Territorial i Urbanística de maig del 2006, i que el Bloc està enganyant-los”.

El Bloc recorda als veïns que el reglament marca la quota de sostenibilitat a pagar per l’ajuntament de Tavernes per la requalificació dels 6’5 milions de metres derivats dels PAIs de Bancaixa i Granata Golf i això al PP, com es sabut, no li interessa que el poble ho sàpiga.

El candidat del Bloc, Miquel Bononad, ha condemnat per falses les afirmacions escampades per Tavernes pel PP i associacions afins quan diuen que la llei està derogada i que el Bloc està enganyant a Tavernes i repta al PP a que ho diga de forma oficial i no d’amagat.
S’estan dient moltes falsetats. La llei aprovada pel PP y la Generalitat està en vigor, Volen confondre els ciutadans i crear un estat d’enfrontament contra el Bloc perquè està informant els ciutadans des del primer moment”.
Bononad ha remarcat que qualsevol ciutadà o ciutadana pot comprovar la vigència de la llei i que “el poble ha de pagar més de 40 milions d’euros per la quota de sostenibilitat y afirma que el Bloc compleix el deure constitucional d’informar els veïns i veïnes després que el PP haja amagat la informació sobre els pagaments per urbanitzar els dos PAIs.
Bononad afirma que “el PP ha preferit no dir la realitat i deixar que córreguen faules i mentides. Es part interessada en esl PAI i segueix només les directrius marcades per interessos d’empreses de fora”. El regidor remarca que “per al Bloc tots els ciutadans compten, estiguen o no afectats, i farem del dret constitucional a la informació del poble el nostre objectiu prioritari”.
Gabinet de Comunicació Bloc Nacionalista Valencià de Tavernes de la Valldigna