A pocs dies de les eleccions, el PP porta al Parc de Cantalot una màquina per dir que ha iniciat les obres.
Miquel Bononad, candidat del BLOC a l’alcaldia de Tavernes, ha assegurat que el PP ha convertit les eleccions municipals en un referèndum a favor o en contra dels PAI que estan en marxa. El nacionalista ha qualificat aquesta estratègia d’una operació “per tal d’amagar tots els fracassos de gestió del PP durant aquest tres anys, volen fer una ronda de circumval·lació de tant sols 10 metres, finançada per l’Ajuntament i pels propietaris. La gent que ha comprat pisos en el Vergeret no poden inscriure les seues propietats per estar la zona afectada per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer en ser terreny inundable.

Bononad també ha criticat la mala operació financera de l’Ajuntament duta a terme amb l’empresa constructora de l’aparcament i que el solar de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil no haja estat destinat a VPO “el PP només sap enganyar la població, en 3 anys no ha fet cap VPO i ara volen rentar-se la casa parlant del que faran en el futur.
El BLOC de Tavernes ha donat a conèixer que en qüestions de setmanes l’Ajuntament s’ha posat a eliminar els obstacles arquitectònics dels carrers i ha fet entrar una màquina en el parc del Cantalot per a simular que s’està fent en el nou parc. Bononad no ha dubtat alhora de qualificar aquestes actuacions “com una rentada de cara del PP davant de les eleccions del proper diumenge. L’únic que ha fet el PP durant 3 anys ha estat instal·lar-nos les torres d’alta tensió.
Pel que fa a la política urbanística Bononad ha revelat que el PP ha donat el seu vist-i-plau a una tercera urbanització a la zona del Massalari per instal·lar un hotel rural i trenta bungalows. “La població de Tavernes ha de saber que l’Ajuntament haurà de pagar 40 milions en concepte de quota de sostenibilitat i a més a més protegir tants metres quadrats com sòl edificat”.