Volem felicitar als veïns de Tavernes per la seua participació en les festes però lamenten el seu caràcter repetitiu. Apostem per unes festes més innovadores i atractives.
Volem felicitar als veïns de Tavernes per la seua participació en activitats com el concurs de paelles, carrers engalanats, ral·li fotogràfic, tir i arrossegament i els diversos events esportius que han tingut lloc. Aquesta participació popular és la que posa de manifest que Tavernes està en festes i dóna goig veure al poble com ix al carrer a celebrar-ho.Per altra banda, lamentem el caràcter repetitiu de les festes any rere any i el pressupost destinat tant escàs per a un poble com Tavernes, cosa que repercuteix en un nivell baix en els espectacles tan per als majors com per als joves.Des del BLOC apostem per unes festes més innovadores i atractives per afavorir una major implicació dels nostres veïns, proposem un augment del pressupost, recuperar el caràcter valencià de les festes i potenciar la participació declarant un dia de festes com a dia festiu local.

Grup Municipal Bloc Nacionalista Valencià