El Bloc exigeix una piscina coberta amb tots els serveis i pronunciaments legals i acusa al PP de Tavernes de voler confondre els veïns i veïnes amb l’objectiu d’amagar la mala gestió de projecte durant quatre anys.
El Bloc es veu en l’obligació de respondre i recordar-li al PP i a la seua regidora Raquel Escrivà que el recurs del 2003 era per la venta de la caserna de la Guardia Civil i no guarda cap relació amb el projecte actual de la piscina.

El Bloc rebutja per falses les acusacions del PP quan diu que Tavernes no té piscina i ha perdut diners pel recurs. És el PP qui ha balafiat el patrimoni municipal amb la venta en el 2003 d’un solar per 2 milions, quan l’empresa, després de fer negoci amb les vivendes, valora ara NOMES ELS BAIXOS COMERCIALS en més de 3’5 milions d’euros.

Han passat quatre anys, i es lamentable que el PP empre aquell recurs per amagar la seua mala gestió i no dir que encara no han conseguit la disponibilitat de terrenys, ni té clar el finançament, ni les subvencions de la Diputació i la Generalitat.
El Bloc afirma que en el projecte de la piscina coberta hi ha dos temes diferents a tractar:
  • El projecte de la piscina. El PP no té encara la disponibilitat de terrenys per a construir-la.
    El PP no té l’informe de la Confederació i cal eixe informe perquè els terrenys on la volen construir és el més inundable del casc urbà, com s’ha demostrat el passat 19 d’octubre i l’11 de setembre del 1996. El Bloc no veu massa adient el lloc per inundabilitat i no hi ha previst, per ara, mesures correctores.
    El projecte del PP no respon a les necessitats de Tavernes i no contempla SPA, ni equipaments esportius complementaris.
  • El finançament. Hi ha actualment sis informes dels tècnics municipals que posen dubtes legals al sistema de finançament que vol usar el PP. Si abans del ple eren tres els informes negatius de la Intervenció, en el ple vàrem conéixer que se n’havien emés altres dos de la Intervenció i un del Cap de Contractació Municipal.
    No se sap res dels 300.000 euros de subvenció promesos pel PP a obtindre entre Diputació i la Generalitat.
    Hi ha dubte legal de poder pagar part de l’obra amb la venta de la caserna perquè la piscina no està conceptuada com a patrimoni del sol.

Gabinet de Comunicació del Bloc