El Bloc ha instat al govern municipal del PP a atendre amb caràcter urgent el manteniment, neteja i vigilància de l’Avinguda de Malta en greu procés de procés de degradació a només dos anys de la inauguració.

El Bloc va preguntar al govern municipal del PP en el transcurs del ple del dia 11 de febrer si és conscient de la situació de degradació de l’Avinguda de Malta i zones annexes a menys de dos anys de la seua inauguració. Al mateix temps li ha preguntat les causes i raons per les quals la zona no està atesa com cal i quines mesures pensa emprendre per tallar la situació, i qui ha de pagar tots els desperfectes atés que la urbanització no pertany encara al municipi.

El Bloc va recordar que el mes de març del 2006, el PP va inaugurar l’Avinguda de Malta amb la presència de les autoritats de Malta, però quan no havia conclòs el procés urbanitzador ni l’empresa urbanitzadora haver entregat a l’ajuntament les obres.

Han passat quasi dos anys de la inauguració, i l’ajuntament no ha rebut encara oficialment la urbanització, i l’Avinguda de Malta pateix una sèrie de deficiències per falta de manteniment, neteja i atenció municipal, sobre tot vigilància.

El Bloc en la pregunta dirigida al govern municipal recorda que la falta d’atenció ha derivat en trencament de papereres, destrossa del sistema de reg de goteig, arrancament d’arbres i plantes, mobiliari ple de pintades i destrossa general de les pedres que formen els murs. També que la falta de vigilància fa que els caps de setmana el lloc es convertisca en punt de reunió de jóvens amb pràctica de “botelló” o de carreres nocturnes de motos, entre altres.

El Bloc ha denunciat en diverses vegades aquests problemes els darrers anys i al 2006 vam rebre com a resposta del govern municipal del PP que per a l’any 2007 la neteja i conservació de la zona s’inclouria en el conveni amb FCC. Ha passat el 2007, ha començat el 2008 i això no s’ha complit malgrat que la situació s’ha anat agreujant i deteriorant molt més allà del que el Bloc va informar i va denunciar a mitjan 2006 i a l’any 2007.