El Bloc rebutja la pujada de vora el 10% del preu de l’aigua potable al casc urbà i del 12% a la platja. El Grup Municipal va votar en contra de la pujada en el ple del dia 11, que finalment es va aprovar amb els vots del PP.
El Bloc denuncia que la pujada aprovada per la majoria absoluta del PP està molt per damunt de l’IPC que han rebuts els treballadors i treballadores d’augment del seu salari. La pujada global del rebut de l’aigua potable és encara més elevada perquè cal sumar-li també el 2’8% d’augment dels comptadors i el 2’3 % del clavegueram. Estos tres conceptes son els que formen l’únic rebut que paguen per aigua potable els ciutadans i ciutadanes de Tavernes, encara que l’ajuntament els té separats administrativament.
El Bloc considera que esta gran pujada és totalment injustificada i només respon a l’afany recaptador del PP que es veu obligat a pujar tases i impostos per la falta d’inversions i ajudes de la Generalitat que des de fa anys pateix Tavernes.
El Bloc denuncia que l’any passat, any electoral, el PP va cobrar per endavant quatre anys del canon de l’empresa concessionària, i només una mínima part del canon d’aigua potable, sobre el 30%, els ha destinat a inversions i millores en el servei que reben els ciutadans i ciutadanes.