El Bloc demana al PP una major atenció als camins rurals del terme municipal, totalment abandonats i en un estat lamentable de conservació i manteniment.


El Camí de la Séquia La Bova, el Camí del Badell o el tram del Camí Vell de Gandia entre l’eixida del pont de l’autopista i la Casa Verda, per citar-ne alguns, són exemples de la deficient situació. Els clots, la desaparició de la capa asfàltica, la pols i la perillosa graveta solta en els camins són la prova fefaent d’un deficient manteniment. La situació no es nova, ja ve de temps, i lamentem que a pesar de les denuncies que el Bloc ha fet en altres ocasions la passivitat i fer ben poc del govern municipal del PP siga la norma general en els camins” ha manifestat el regidor Miquel Bononad.

L’edil ha posat com exemple de la desídia del PP el gran forat que hi ha al pont que creua el Camí del Riu. El forat de més d’un metre està en el pont des de fa vora sis mesos i l’única solució que ha trobat el PP ha estat rodejar-lo de tanques metàl·liques que de vegades són llançades al riu per xiquets, però tot menys arreglar-ho.


El Bloc ve rebent des de fa mesos queixes i denuncies dels agricultors i usuaris dels camins rurals, unes queixes que posen ben palés el que tothom que circula pel terme valler sap: que els camins rurals no gaudeixen de bon manteniment i els principals, aquells que serveixen per al transit dels productes agrícoles i per anar al treball estan destrossats, plens de clots i amb grans trams sense asfalt, perquè ha saltat.
El Bloc denuncia la falta de previsió del govern municipal del PP que no ha aconseguit de Costes una reparació ràpida dels desperfectes del Camí Séquia la Bova fets milers de viatges de camions en passar per una via sense condicions per a vehicles de gran tonatge.