En plenes festes de Tavernes, en el ple extraordinari del dilluns 15 de setembre, va prometre el seu càrrec de regidora pel Bloc Llum Sansoloni, després de la renúncia de Miquel Bononat l’agost passat.
En presència dels familiars de Llum, dels seus amics i dels militants del Bloc, va ser cridada per l’alcalde per prometre respectar la Constitució i per ocupar el seu lloc al ple, junt al portaveu Jordi Juan.
La nova regidora nacionalista és vallera, casada i treballa a l’Hospital de la Ribera a Alzira, on és representant sindical de CCOO. Llum Sansaloni manifestà que inicia aquesta etapa de regidora “amb molta il·lusió, amb moltes ganes de treballar per Tavernes, per totes els veïns i veines“.
El regidor Jordi Juan passa a ser el portaveu del Grup Municipal del Bloc i continua com a representant del Bloc de Tavernes a la Mancomunitat de la Safor-Valldigna, mentre Llum Sansaloni serà la representant vallera del Bloc en la Mancomunitat de la Valldigna.
Des de l’executiva del Bloc volem felicitar a la nostra nova regidora i li desitgem molta sort en aquest nou camí que ha encetat.