El Grup Municipal del Bloc vol deixar constància de la seua enorme preocupació davant l’estat de l’economia de l’Ajuntament de Tavernes.

Els números donats a conéixer en el ple de dilluns pel govern municipal del PP referents a la liquidació del pressupost municipal del 2007, són molt clars.

– Hi ha un dèficit de 841.000 euros en el pressupost del 2007
– Hi ha un dèficit acumulat d’anys anteriors de 3.095.000 d’euros en el remanent de tresoreria.

Les xifres suposen un rècord en este Ajuntament ja que mai no s’havia arribat a un remanent tan negatiu.

I per si això no fora prou, hem de sumar-li els 12 milions de euros que és el deute que l’Ajuntament té amb les entitats financeres, una situació que fa que la nostra preocupació siga major.

Enguany tenim també un rècord històric en les modificacions de crèdits i quan encara queda un trimestre per acabar l’any ja portem 26 modificacions en el pressupost del 2008 i s’han hagut de destinar 850.000 € del pressupost de 2008 per a pagar factures endarrerides de 2007, fets que indiquen una mala gestió i una mala planificació del pressupost. Sembla ser que el govern municipal va gastant sobre la marxa sense saber bé cap on anem.

El Bloc, davant aquestes alarmants xifres, demana responsabilitat i eficàcia al govern municipal i espera que en la pròxima sessió, el PP presente mesures al ple, com a mínim un Pla de Sanejament de la Hisenda Local.

Jordi Juan Huguet
Portaveu del Bloc