Amb el lema, “En ruta. Coneix i estima la Safor-Valldigna” el Bloc Jove de la comarca prepara un seguit d’eixides a diferents punts de la Safor.
L’objectiu és que els joves saforencs coneguen i gaudisquen dels paratges naturals i els béns culturals de la comarca. “Conéixer és el primer pas per poder estimar qualsevol cosa. I amb l’estima cap a allò que considerem nostre, podrem conservar i potenciar aquests espais”.
Totes les eixides es realitzaran des de la seu del Bloc Jove Safor-Valldigna (C/Tossal, 5, Gandia) a les 08:30 h. En principi, cadascú es fa responsable del seu mitjà de transport però a la seu ens coordinarem per emprar els menys vehicles possibles. És aconsellable dur roba còmoda, calcer adequat, aigua, esmorzar i dinar (en algunes ocasions).

Els membres del Bloc Jove han preparat material divulgatiu per a cadascuna de les visites, que serà repartit el dia de cada excursió.

La primera eixida tindrà lloc el 19 d’octubre a la font de Lloret, a Marxuquera. La dificultat de l’excursió és baixa i cal dur esmorzar i calcer adequat per a caminar.
Les visites programades són les següents:
  • 19 d’octubre: font de Lloret (Marxuquera)
  • 2 de novembre: Vilallonga-L’Orxa
  • 16 de novembre: Vilallonga-Forna
  • 30 de novembre: barranc de Manesa (Barx)
  • 14 de desembre: l’Alqueria del Duc (Gandia)
  • 21 de desembre: barranc d’Atanasi (Ròtova)
Al Blog http://www.blocjovesafor.blogspot.com/ trobareu informació sobre les
rutes. I també podeu vore el vídeo de la roda de premsa: