Els regidors del Bloc de Tavernes, Jordi Juan i Llum Sansaloni, junt amb altres membres del col·lectiu local acudiran este dimecres a València davant la seu de la Conselleria d’Educació. Continuaran així donant suport als pares, mares i alumnes convocats a la segona concentració de queixa
.

El portaveu del Bloc, Jordi Juan, reafirma la postura del seu col·lectiu davant una proposta justa i coherent demanada per pares, mares i alumnes de tota la Valldigna.

No és just que una mala gestió continuada de la Conselleria afecte a la qualitat de l’ensenyament dels alumnes dels tres pobles afectats, Simat, Benifairó i Tavernes. El més lògic i just és mirar pels alumnes i per tant, els de 1er i 2on d’ESO s’han de quedar on estaven fins que l’Institut Valldigna estiga acabat, que no sabem quan serà. Des del BLOC ja defensàrem esta postura en el ple passat de juliol, indicant que esta no és altra que la de INTERAMPA.

Esta proposta del BLOC va ser rebutjada per l’Alcalde de Tavernes i el regidor d’Educació. Al cap de tres dies, just després d’una concentració de pares, mares i alumnes a les portes de l’Ajuntament el PP va canviar d’opinió.

Per a Jordi Juan, “esta és una contradicció indignant. Estes accions són una burla al plenari i als grups de l’oposició”. Juan ha afirmat que la promesa que els han fet als membres de les AMPES de defensar la seua proposta en la reunió que van a mantenir a València, serà fum. L’única proposta que van a defensar serà la que ells volen, apinyar l’alumnat i els barracons.

El portaveu del Bloc ha indicat que espera que eixe costat als pares i les mares el deixen clar presentat-se dimecres de matí front la seu de la Conselleria, al costat d’ells, al igual que la resta de grups polítics. D’altra banda, Jordi Juan, per tal de defensar els drets de les AMPES de la Valldigna ha traslladat tota la informació al Grup Parlamentari Compromís, a Les Corts Valencianes, i és troba molt satisfet per l’interés, sensibilitat i preocupació que ha mostrat el portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, davant estos fets.