El diari Levante-EMV continua avui amb les entrevistes als candidats a l’alcaldia de Tavernes de les formacions polítiques amb representació a l’ajuntament. Avui és el torn de Jordi Juan, candidat del Bloc.
Jordi Juan, en una entrevista que firma el valler Toni Alvarez Casanova, fa com balanç dels quatre anys que ara acaben el haver estat una legislatura on l’ajuntament no ha fet cap projecte i el que se salva són els projectes pagats per altres administracions.
El candidat del Bloc afirma que creu en el potencial humà, en la gent de Tavernes, per salvar el poble de la crisi i això ho farem potenciant la indústria, la mitjana i menuda empresa local i el turisme, on el Bloc dóna un gran valor al turisme rural i de muntanya.
Activar els polígons industrials i crear llocs de treball sense precarietat, ajudar a la mitjana i menuda empresa, fomentar i recolzar el comerç i les tendes tradicionals i sobre tot a l’agricultura perquè torne a ser a Tavernes creadora de riquesa, en definitiva com diu Jordi Juan “recuperar l’economia productiva i deixar de banda l’especulativa“.
També afirma que el Bloc posara en marxa un pla de sanejament amb ample consens dels partits per reduir l’endeutament del poble i que permeta no pujar més impostos, així com potenciar les polítiques socials.
El més cridaner de l’entrevista és l’aposta per la “Ciutat de l’Esport”, una idea a posar en marxa amb projecció de futur i per a dos o tres legislatures per tal d’acabar d’una vegada per sempre els pegats que es venen fent des de fa anys en materia esportiva i que fa que als pocs anys queden absoletes les instal·lacions. Jordi Juan afirma que és un projecte de consens entre tots els partits de l’ajuntament, amb el compromís que s’execute amb indepèndencia de mane qui mane en un futur, pero ja remarca que el Bloc ha preparat un equip humà i un programa amb l’objectiu de ser alcalde i governar Tavernes.

Jordi Juan afirma que no és un jornaler de la política, no es presenta per cobrar un sou d’alcalde perquè assegura que ja té el seu mitjà de vida.