El candidat del Bloc a l’alcaldia de Tavernes, Jordi Juan, ha informat que “contemplem la modernització de la platja amb el desenvolupament dels sectors aprovats al PGOU. Alhora promourem i impulsarem la construcció d’hotels, restaurants i càmping, per tal de crear nous llocs de treball”.

Jordi Juan ha indicat que “la potenciació de la platja l’hem d’aconseguir a través de la millora de serveis, entre altres, com el transport públic, la neteja i arreplegada de fems, més dotació de policia local, la potenciació del centre infantil i, en allò que respecta a la zona de bany, la vigilancia estricta de la salubritat de la sorra i l’aigua de la mar“. 

El candidat apunta que cal potenciar i millorar el servei de vigilància i buscar les millors condicions perquè siguen entitats sense ànim de lucre, arrelades a la nostra societat vallera i amb experiència qui el duga a cap. També es mostra a favor d’ampliar progressivament el servei a tota la zona de costa amb nucli poblacional i no nomes al nucli principal.

El Bloc afirma que promourà el “Pla de Turisme” que facilite l’arribada de turistes durant tot l’any aprofitant la vessant “sol i mar” de la platja, la cultural dels punts i llocs històrics de la Valldigna i el turisme rural amb la potenciació del senderisme i zones de muntanya.