Jordi Juan, candidat del Bloc per Tavernes, ha manifestat que el programa electoral contempla com acció prioritària “acabar els projectes urbanístics dels polígons industrials pendents, cas del Teularet i l’ampliació d’El Pla, així com impulsar el nou polígon d’El Cambro, dotant-los amb tots els serveis”.

El candidat assegura que impulsarà mesures, polítiques i fiscals, primer perquè s’hi incorporen als nous polígons les empreses que avui dia estan en el casc urbà, i segon per facilitar l’arribada d’empresaris de fora amb l’objectiu de crear nous llocs de treball.

Jordi Juan afirma que els seus esforços i el de l’equip del Bloc es dirigiran a facilitar la creació de noves empreses que generen treball i riquesa al nostre poble. “La situació de desocupació i crisi que pateix Tavernes no la pot solucionar qui ens ha dut a ella amb polítiques especulatives” ha assenyalt el candidat del Bloc per afegir que “volem impulsar l’economia productiva tradicional vallera, acabar els polígons industrials i adequar-los a la realitat i necessitats dels empresaris del S. XXI” .

El candidat assegura que igualment és primordial impulsar polítiques que faciliten tant l’arribada de noves empreses com que les existents no se’n vagen de la localitat per falta de terrenys i serveis.