El Bloc va omplir ahir divendres la Casa de la Cultura en el seu acte central de Campanya. Unes 425 persones (380 de la sala, 30 dempeus i 15 dalt) van assistir a un acte totalment participatiu, obert a preguntes i on els assistents pogueren preguntar el que volgueren a Jordi Juan, candidat del Bloc, i a l’equip que forma la candidatura del nostre partit.

El Bloc va fer efectiu la política de compromís amb els ciutadans, la política d’escoltar a tots i totes per a poder governar per a tots i totes, sense distinció de pensament o d’idees polítiques, com manifestava Jordi Juan.

El diputat a les Corts Valencianes i secretari general del Bloc, Enric Morera, va començar l’acte parlant del programa electoral de la Coalició Compromís. Morera va deixar clar que les obres del Plan E (el denominat Pla Zapatero) i on el PP i el PSOE estan barallant-se dient als vallers que els diners són d’un o de l’altre realment els diners són del poble, són diners de Tavernes. Són una part dels impostos que paguen els veïns de Tavernes i que Madrid ens torna. I és vergonyós que PP i PSOE s’apropien dels diners i vulguen que siguen seus quan venen dels impostos que paguem a Madrid.

Jordi va fer una explicació d’uns deu minuts del programa electoral del Bloc sobre el model de Tavernes i després va abaixar a la sala per obrir un torn de preguntes-respostes amb la gent de la sala. Jordi va dir que ell creia en la participació, que ell volia la participació de tots, que volia escoltar-los i saber que volien del Bloc perquè “només qui sap escoltar podrà governar per a tots i per a totes“.

El nostre candidat va voler deixar els monòlegs dels mitings per fer un acte obert a tots i participatiu. I els assistents ho van agrair i bona prova és la quantitat de preguntes fetes, en les quals es van abordar temes com l’accessibilitat, l’IBI, la taronja, la sanitat a la ciutat, el parc tecnològic, la situació econòmica de l’ajuntament, la política de joventut i el Casal Jove, les ajudes a les entitats locals, els projectes municipals d’obres, la política d’aconseguir treball i que passa per impulsar els polígons industrials així com el model de platja i de turisme que vol el Bloc.

Economia productiva, agricultura, turisme i impuls de politiques socials, entre altres, foren les bases que Jordi explicava formava el programa del Bloc defensant que som l’únic partit que tenim un projecte de ciutat.