El Bloc de Tavernes demostrà en l’Acte Central de Campanya celebrat este divendres que continua marcant la pauta de las acciones polítiques en esta campanya electoral. Es pot dir que el plantejament de l’acte suposa un punt d’inflexió, un abans i després en la forma d’entendre i transmetre la política.
Enfront d’un auditori atent i sorprés, Jordi Juan, el candidat del Bloc a l’Alcaldia de Tavernes de la Valldigna, va anar contestant a les preguntes dels assistents a peu de platea, on demostrà la seua preparació i formació política i ple coneixement del funcionament de l’administració municipal. Varietat de preguntes i sensibilitat en les respostes, que van arrancar ambdós ovacions i aplaudiments entre el públic assistent.
El Bloc va mostrar prèviament al torn obert de preguntes, mitjançant un emotiu audiovisual, les seues idees i projectes, mostrant l’altra cara de la política i el seu projecte de treball que es pot resumir així: escoltar. Escoltar a tots, governar per a tots. Escoltar per a governar. Jordi Juan va aprofitar la gran afluència de públic per a insistir en la línia de participació ciutadana, que va demostrar que és i serà el seu eix principal d’actuació.
Els assistents van participar en el torn obert de paraula d’un acte que ha sorprés pel risc que suposava presentar-se davant de tanta quantitat de veïns i pel nou de la posada en escena d’un acte polític que ha marcat un abans i després en els actes centrals de campanya electoral en la capital de la Valldigna. Un fita històrica que torna a deixar clar que el Bloc contínua marcant la pauta electoral a Tavernes, fent gala d’una frescor i creativitat que ha sorprés tots els veïns molt favorablement.
Els minuts inicials de l’Acte central de Campanya del Bloc este passat divendres els van ocupar un minut de silenci en honor a les víctimes del terratrémol de Lorca, i les paraules del candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Enric Morera, qui no va voler faltar a la cerimònia de Tavernes, minuts abans de dirigir-se a l’acte central del Bloc de la Safor celebrat a Xeresa.