Els candidats del Bloc de Tavernes assistiren diumenge passat a l’Acte Central de Compromís a València. 
El Palau de Congressos de la capital valenciana estava de gom a gom per encabir a tots els candidats, simpatitzants i amics de les candidatures del Bloc i dels altres partits que formen part de Compromís.
La festa estava ben preparada. A la part de darrere l’escenari estaven tot ple de persones que duien una samarreta amb lemes reinvindicatius.
 El candidat a la Generalitat per Compromís, Enric Morera, va demanar  en l’acte  el “vot útil” dels progressistes contra el “pacte del bipartidisme que hi ha entre el PP i PSPV”. En l’acte, que ha reunit vora dos mil militants i simpatitzants, Morera  va assegurar que la intenció de Compromís és “posar fi al govern de l”opaco” Camps des de polítiques progressistes” i ha qualificat d” indecència votar”el delegat de ZP al nostre país, Jorge Alarte”.
Morera fins i tot va convidar els diputats socialistes de les Corts que han desaparegut de les candidatures per a les eleccions que abandonen el partit i s’unisquen a Compromís. “El PSOE ha eliminat a gent molt vàlida i treballadora que tenen el nostre reconeixement. Què sàpiguen que en Compromís tenen la seua casa”, va subratllar.
 Jordi Juan i els membres de la seua candidatura participaren a l’acte que va ser molt animat ja que contà també amb l’actuació en directe del grup Sènior i el Cor Brutal. Allí també es trobaren amb altres caps de llista d’altres poblacions de la Safor com Agustina Brines, alcaldessa de Simat i amb David González, regidor i portaveu del Bloc a Oliva.
Ací baix teniu un vídeo resum de l’Acte Central de Compromís del diumenge passat.