El Bloc de Tavernes omplia ahir dimecres el menjador del col·legi Magraner en l’acte sectorial celebrat anit a les 20:00 hores. I cal destacar que fora del menjador, i per tal de facilitar llocs per seure als assistents, molts membres de la formació es quedaren a les portes, al carrer, escoltant l’acte per les finestres obertes.
 
El Bloc va usar el seu esquema habitual, que usarà també hui en el col·legi Alfàndec: introducció, un video explicatiu del programa i torn obert de preguntes i respostes dels candidats: política de total proximitat i de  saber que pensa el poble. Sense amagar res ni enganyar ningú diuen els militants del Bloc.

L’alta tensió, els fums i olors sobre Tavernes, la contaminació lumínica del poble, l’atur, la situació econòmica municipal, les actuacions que pensa fer el Bloc…. foren el nucli sobre el qual giraren les aproximadament quinze preguntes que van contestar els candidats, això si, fetes majorment per una persona que duia a la mà un full amb tot el seguit de preguntes preparades després d’haver llegit detalladament el programa del Bloc. 

Això és estar concienciat dels problemes del poble i assabentar-se bé del que passa per a tindre clar a qui votar.