Estimat/da jove:


Sóc Jordi Juan, candidat del BLOC a l’alcaldia de Tavernes. Acabe de fer 28 anys i sóc jove, com tu, i per tant compartisc les il·lusions i inquietuds de qualsevol jove de Tavernes.

Em presente a les eleccions amb una candidatura de joventut i amb la voluntat d’iniciar un projecte de futur que solucione les mancances que jo, com tu, també he patit al nostre poble: la falta d’instal·lacions esportives, d’un centre per a nosaltres, de locals d’oci i, ara mateix, la falta de treball.

A mi em preocupa la gent que està a l’atur, i sobre tot la difi cultat que tenim per accedir al primer treball i a una vivenda digna. Vos garantim que treballarem, i de valent, perquè a Tavernes tot el món tinga les dos coses.

El nostre programa contempla la construcció del Casal Jove amb noves tecnologies, la cultura, la música i la lectura. A més a més de posar en marxa el Consell de la Joventut on estiguen presents totes les associacions i moviments juvenils vallers.

També contemplem l’ampliació de l’oferta esportiva, perquè cadascun trie l’opció d’acord a les seues necessitats i característiques i, sobre tot, oferir alternatives perquè cap de nosaltres haja d’anar-se’n de Tavernes per practicar l’esport que li agrada.

Jo no sóc cap polític: ni visc ni espere viure de la política. I tampoc són polítics la gent del meu equip. Som un equip de gent jove, de Tavernes, i només ens mou el desig de treballar per un futur millor. Pensem que és possible una realitat diferent a la que vivim ara. Els joves no volem heretar un territori espoliat i sense recursos; no volem anar-nos a l’estranger per buscar treball; no volem sous baixos i vivendes cares ni cada dia més atur.

Per evitar-ho, perquè pensem que és possible una altra realitat per als joves el demane que el dia 22 de maig no et quedes a casa i vages a votar. El teu primer vot pot marcar la diferencia. I que millor que votar a un partit jove, a un partit valencià i compromés ambTavernes. Per això et demane el vot al Bloc, la candidatura del qual tinc l’honor d’encapçalar. El futur de Tavernes és jove, com tu, com jo.

Jordi Juan i Huguet
Candidat del Bloc a l’alcaldia de Tavernes