La pujada més forta a la Safor aquestes eleccions ha estat la de Bloc-Compromís, amb un augment del 19,27% a tota la comarca pel que fa als passats comicis (2.870 vots més) i ha aconseguit l’alcaldia amb majoria absoluta a Guardamar, Palmera i Xeresa.

A Potries també Bloc-Compromís ha estat la força més votada i es manté el mateix nombre de regidors, quatre, encara que no amb majoria absoluta. A Almoines mantenen els quatre regidors però la pujada del PP, també amb quatre, obliga a un pacte amb el PSPV per governar. A més d’augmentar les xifres,  tindran presència a Ròtova amb tres regidors i en Piles amb un, quan no en tenien cap.

A la resta de municipis, Bloc-Compromís augmenta les xifres i tres regidors a Tavernes, que passa de dos a cinc;  dos regidors més a Oliva (en tenia tres i ara en tindrà cinc) i a Beniarjó i Villalonga, que passen de tindre un regidor a dos.

La coalició manté les xifres a Barx, Bellreguard, Daimús, la Font, Gandia, l’Alqueria de la Comtessa, Rafelcofer, Real de Gandia i Xeraco, mentre que baixen a Benifairó (de tres a un escó), a Palma, de dos a un  i a Simat, també de dos a un. 

A partir de Las Provincias.