L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha fet publica al seu perfil de Facebook la seua nòmina, un fet que podem qualificar d’insòlit, almenys ací a Tavernes,  encara que hauria de ser normal dins de la transparència que tots desitgem en els comptes públics. Com el propi Alcalde de Tavernes diu en el Facebook, una administració transparent als ciutadans és possible.
Jordi Joan, segons arreplega La Veu de la Valldigna, indica que: “Com sabeu, estic en excedència de la meua plaça com a professor a la Universitat de València per a dedicar-me en exclusiva a l’alcaldia. Esta és la meua nòmina com a alcalde. Una administració transparent és possible”.
El mateix Jordi Joan aclareix també en un comentari posterior els ingressos que percep com a president de la Mancomunitat de la Valldigna: “Com a President de la Mancomunitat no tinc cap nòmina i no la puc penjar (al Faceboox). Cobre per l’assistència a òrgans col·legiats, comissions, juntes de govern i plens de la Mancomunitat 450 euros néts (600 euros bruts). A diferència de l’anterior presidència no tinc ni nòmina ni cap assessor amb la qual cosa  l’estalvi ha sigut molt alt”.