L’Ajuntament de Tavernes manté reunions amb l’empresa Iberdrola per tal de solucionar els reiterats talls de subministrament elèctric que pateix la ciutat, amb els corresponents perjudicis que ocasionen als veïns, especialment continuats el mes d’octubre.La regidora de Serveis Públics i Contractació, Llum Sansaloni, acompanyada per l’enginyer tècnic municipal, s’ha reunit amb el responsable UTM (de manteniment) d’Iberdrola Distribución Electrica SAU, Germán Gisbert i amb el gestor de manteniment, José Peris.Sansaloni els ha demanat una solució que pose fi a este problema, que no és general a tota la població, però que afecta especialment el sector de la zona est de Tavernes. Els representants d’Iberdrola han mostrat una actitud molt positiva en la reunió amb la regidora.

La regidora ha sol·licitat per escrit un informe tècnic de l’estat dels centres de transformació de les zones afectades de Tavernes, especialment els centres situats en els carrers d’Ausiàs March, Monestir de la Valldigna, Camí de la Dula i La Barca, que són els que abasteixen les zones on s’han produït talls superiors a 3 hores, i talls intermitents de quatre a cinc hores.

En l’informe s’insta la distribuïdora elèctrica a detallar i justificar per què es produeixen els talls de llum de forma continuada, així com la seua previsió d’actuacions per a restablir la normalitat. A més, es demana a Iberdrola que realitze els estudis de viabilitat de noves infraestructures elèctriques per a dotar les zones afectades de més seguretat.