Fins a 1.500 persones, segons fonts municipals, es concentraren ahir a la Plaça Major de Tavernes per donar recolzament al govern local format per Compromís i PSPV-PSOE davant de la moció de censura presentada pel PP i la trànsfuga Karina Vercher.

Els concentrats a la plaça llançaren crits com “Volem este Govern” i de rebuig al candidat popular, Manolo Vidal i a la trànsfuga Karina Vercher, a la qual se li ha demanat la dimissió i l’entrega de l’acta de regidor.

El govern municipal ha format una pinya i ha avançat fins el centre de la plaça portant una parcarta unitaria dels tres partits convocants ( Compromís, PSPV-PSOE i EU ) entre els aplaudiments dels assistents.

Merche Perez, coordinadora local de EU, ha estat l’encarregada de llegir el manifest unitari, on ha donat les gràcies als assistents i ha reafirmat que el col·lectiu d’EU, rebutja totalment la moció presentada pel PP amb la firma de la trànsfuga Karina Vercher.

No representa a EU, no es membre del partit, està expulsada des de març del 2012. No ha fet cap cas a les directrius del partit des del mateix dia de les eleccions i ha estat negociant amb el PP a la seua pròpia conveniència” llegia Pérez, per afirmar tot seguit que “la moció de censura no obeeix a altra cosa que a l’ànsia de poder i de diners”.

La coordinadora ha dit també que “estem davant d’un exercici antidemocràtic, ja que s’intenta menysprear la voluntat de les forces progressistes que comparteixen un objectiu comú per a Tavernes” i assegurava que el govern actual està fent “una tasca de transparència, honradesa i honestedat amb el poble de Tavernes, principis en que es basa el govern de progrés format per les tres forces polítiques”.

EU denunciava en l’acte el robatori dels més de 800 vots que va aconseguir en les passades eleccions i que la trànsfuga Karina Vercher posa a disposició del PP, en un acte completament antidemocràtic i pervés, en contra de la voluntat dels militants que la votaren i del partit on es va presentar.

Els partits convocants han comptat amb el suport de polítics Joan Baldoví, diputat al Congres per Compromís; la secretaria comarcal de Compromís Pepa Izquierdo o de Manuel Orengo, exalcalde de Gandia, Diputat Provincial i  portaveu socialista en la Diputació, a més d’alcaldes i regidors de poblacions de la Safor dels dos partits.

En acabar l’acte, han estat centenars de persones les que s’han quedat a la plaça comentat i aprofitant per donar ànims i mostres de suports als membres del govern municipal de Tavernes.

De la Cotorra de la Vall.