El poble de Tavernes de la Valldigna està essent d’un temps cap ací, un poble massa conegut a nivell judicial. Les distintes sentències judicials han propiciat que el nostre poble se situe al punt de mira de l’actualitat política de la comarca Safor-Valldigna.

El grup Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna mostra la seua satisfacció davant les últimes sentències judicials, on s’ha donat la raó al govern de Tavernes (Compromís-Bloc i PSPV) en la no repetició del plenari on volia celebrar-se la moció de censura per part de l’oposició i una regidora trànsfuga, doncs segons sentència judicial del jutjat nº 4 de Sueca, l’exregidora d’EU està més que ben expulsada d’aquest partit, i per tant la impossibilita per dur endavant aquestes accions.

Per a Compromís-Bloc, aquestes resolucions posen en tela de juí, la poca professionalitat d’aquella persona que pel seu lloc professional, hauria d’assessorar legalment a l’equip de govern, i no ha estat així, sinó tot el contrari, s’ha fixat més en les formalitats que en el contingut i en l’esperit de la llei, per dur endavant una moció de censura, tal i com desitjava l’oposició.

El col·lectiu de Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna no entén la voluntat partidista d’aquest treballador en ajudar injustament a l’oposició i al transfuguisme de Tavernes, en la celebració d’una moció de censura que se sabia carent de fonament democràtic i jurídic.

Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna, vol agrair les mostres de suport rebudes per part de la ciutadania i vol transmetre un missatge de tranquil·litat a la seua ciutadania, doncs a pesar dels entrebancs de l’oposició i al fet de posar contínuament pals a les rodes en el dia a dia del govern de Tavernes (Compromís-Bloc i PSPV), aquest govern no cedirà ni a les amenaces ni al xantatge de l’oposició i del transfuguisme, doncs amb les mesures que estan prenent i pretenen seguir prenent, només que eixirà perdent el poble de Tavernes.

Compromís-Bloc treballarà per a tots els ciutadans de Tavernes, indistintament de la seua opció política, a diferència de com s’havia fet fins ara; i tot i tindre una oposició destructiva, on només prima desprestigiar la tasca de l’equip de govern i paralitzar la nostra localitat,  Compromís-Bloc treballarà durament pel seu poble i per tot el seu veïnat.

Compromís-Bloc recrimina a l’oposició la seua falta de diàleg, no saben dialogar ni els interessa buscar cap conscens, només que paralitzar el funcionament de l’ajuntament per poder fer oposició destructiva. Caldrà recordar-los que amb aquesta actitud només perjudicaran a la ciutadania i al poble en general, que és qui està eixint perdent en aquesta situació.

Perfecto Benavent
Secretari Local Compromís-Bloc
Tavernes de la Valldigna