Ja tenim ben avançat l’estiu i us haureu adonat de la gran oferta que l’Ajuntament ha portat endavant perquè tots puguem gaudir amb activitats de tot tipus de la nostra platja i la nostra vall. I açò continuarà durant tot el mes d’agost per a potenciar el nostre territori i obrir nous horitzons.

El Servei Públic d’Ocupació Estatal, juntament amb la col·laboració econòmica i material de l’Ajuntament ha fet possible que 119 desocupats del sector agrari local puguen treballar aquest estiu gràcies a una dotació pressupostària de 160.000 euros, dels quals l’Ajuntament ha aportat 11.000 euros. De la mateixa manera, gràcies a una subvenció de la Diputació, 28 estudiants vallers estan realitzant pràctiques als nostre Ajuntament. El cost ha estat de 28.000 euros, dels quals 5.600 euros corresponen a aportacions municipals.

Pensem que les administracions supramunicipals no sempre prenen les decisions adequades. Pel que fa a les beques del menjador, la Diputació ha deixat exclosos un gran nombre de xiquets que havien demanat formar part d’aquesta beca. Des d’ací reclamem als responsables polítics a València una millor gestió dels recursos per tal que aquest fet no es repetisca. No es pot fer una acció d’esta magnitud sense tindre una planificació adequada i conéixer les necessitats reals de cada municipi.

Finalment, hem de comunicar-vos que l’Ajuntament ha demanat un taller d’ocupació amb un pla de millora de paratges i turisme que, si ens el concedeixen, podrà garantir treball i formació per a 30 persones del nostre poble que es troben en l’atur i que ara no reben cap tipus de prestació econòmica. En este taller l’Ajuntament aportarà 10.000 euros i haurà d’avançar el finançament. L’Ajuntament també s’adherirà al pla de subvencions a empreses que contracten persones aturades.