Compromís-Bloc és conscient de la difícil situació que està vivint Tavernes pel que fa a l’ocupació i ho demostrem esforçant-nos en canviar la tendència i buscant alternatives per a l’alt nombre d’aturats que hi ha a la nostra ciutat.
Així, en el mes d’agost vàrem aprovar destinar 30.000€ per al Pla d’Ocupació que suposarà subvencionar un total de 80 contractes abans que acabe el 2013 si la Diputació i la Generalitat confirmen l’aportació de 30.000€. L’Ajuntament ha destinat 11.000€ en les contractacions de peons agraris del SEPE, 5.600 € en els becaris de la DIPU i s’ha decidit destinar 10.000€ en inversions per al futur Taller d’Ocupació. A més, el Viver d’Empreses ja està operatiu sota la direcció d’un tècnic especialista. El projecte de foment de l’empreneduria juvenil té un molt bon funcionament. Fruit d’aquest treball, el nostre Ajuntament ha rebut un premi de 8.000€ de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies  que suposa un impuls important per aquest projecte i un reconeixement a la feina ben feta.
Tot açò demostra, una vegada més, que el nostre compromís són les persones. Ara, més que mai, és moment de treballar tots en una mateixa direcció i sentar les bases per tal de garantir un millor futur per als nostres veïns.
Ja tenim a prop les Festes Majors. Participeu i gaudiu al màxim perquè les Festes són de tots i per a tots.  Bones Festes !!