L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial, que enguany han arribat a 10 empreses que han sol·licitat l’ajuda i han presentat la documentació corresponent. En conjunt, s’han entregat un total de 2455 euros en ajudes.

Estes ajudes econòmiques per a l’activitat comercial en valencià estan adreçades a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes de la Valldigna. Les ajudes comprenen els elements següents: retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i creació de pàgines web en valencià.

El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer es mostra satisfet un any més de “contribuir a la promoció de la nostra llengua entre els veïns i comerciants, i anar avançat cada vegada més en la normalització lingüística en tos els àmbits, però especialment en este camp que tan íntimament està vinculat als ciutadans, com és l’àmbit del nostre comerç local”.

Estes subvencions, que ja tenen una tradició arrelada en el món comercial de la nostra localitat, han contribuït a valencianitzar el nostre entorn i a fer visible la llengua en un àmbit imprescindible com és el de les empreses i els professionals.