La Coalició Compromís, fent un autèntic exercici de democràcia i de transparència, ha preparat un procés de primàries obertes per a escollir qui serà el cap de llista, així com també els demés membres de la llista electoral, que Compromís presentarà a les eleccions europees del proper mes de maig.

No cal que sigues ni militant de Compromís ni simpatizant per a participar-hi. Si ets valencià, tens més de 16 anys i compartixes els valors i les idees de Compromis, pots participar-hi; és més, estaríem encantats de que ho feres! Recorda que participar en aquestes primàries és totalment gratuït!!

Aquesta setmana acaba el termini per a inscriure’t, i fer-ho és molt senzill; només has d’entrar a la pàgina www.coaliciocompromis.net/primaries omplir les teues dades, indicar que la mesa electoral on votaries seria a Tavernes, fer click on expresses la voluntat de participar en aquestes primàries per què compartixes els valors de Compromís i enviar la sol·licitud.

Si no disposes d’internet, pots posar-te en contacte amb algun membre del col·lectiu de Compromís-Bloc de Tavernes, que et facilitarà un full semblant al de la web per escriure les teues dades. Aquest full s’entregarà després a la seu de Tavernes, el proper divendres 7 a les 20:00 hores, i s’enviarà a la seu de Compromís a València. Ambdues formes, via internet o amb la fulla facilitada pel membre del col·lectiu, són bones per a participar.

Una vegada acceptada la sol·licitud per Compromís, s’obrirà el periode de votacions, per a que pugues participar de la manera que et siga més cómode. A nosaltres ens agradaria que vingueres a la seu el proper divendres 21 de març per fer la votació presencialment, sinó pots fer-ho per correu (del 14 al 20 de març) o per internet (del 17 al 19 de març). Anima’t a participar en unes primàries democràtiques i transparents!!