La regidoría de Seguretat Ciutadana ha organitzat controls d’entrada i eixida de vehicles per garantir la seguretat ciutadana i el normal desenvolupament dels actes festius.

La Policia Local de Tavernes ja té a punt el dispositiu que posarà en funcionament la Nit de Sant Joan per garantir el trànsit fluid en els dos sentits de circulació Tavernes-platja així com dins de la urbanització costanera. Les tasques a efectuar pels agents tenen caràcter preventiu i com a objectiu principal ajudar a la ciutadania i facilitar que els actes programats es desenvolupen amb la major normalitat possible.

El regidor responsable de l’àrea, Evarist Sansaloni, ha confirmat que “els agents realitzaran controls d’entrada i eixida de vehicles a la platja per facilitar la fluïdesa del trànsit, evitar embossaments i previndre accidents i riscos mortals a conductors i vianants”. El regidor ha demanat “prudència en la carretera i el saber estar al llarg de la nit. La festa i diversió de l’entrada a l’estiu no deu destorbar-se per males pràctiques i comportaments incívics”.

Els actes programats durant la nit de Sant Joan són varis i compten amb una afluència de persones molt alta, d’ací que hi haurà un reforç en els efectius del la Policia Local en completa coordinació amb la Guàrdia Civil.