L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Compromís i responsable d’Esports, Josep Llàcer, han firmat els convenis de subvencions municipals a entitats i associacions esportives per un import total de 77.050 euros.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va dirigir unes paraules als representants dels clubs i entitats esportives per reafirmar el compromís de l’Ajuntament amb l’esport i va destacar el valor formatiu de la practica esportiva i agraïa la circumstància que foren uns bon ambaixadors de la ciutat en molts esdeveniments celebrats en les terres valencianes.

El regidor Josep Llàcer, de Compromís, va destacar que la Regidoria d’Esports col·labora amb les entitats organitzant activitats i esdeveniments que fan que Tavernes estiga viva i siga coneguda per molta gent, la qual ve a la nostra ciutat a fer esport.

Llàcer fa recordar totes les activitats dutes a cap i acabava dient als esportistes: “Vosaltres sou la imatge de Tavernes i vos agraïm la il·lusió i el treball que dediqueu en organitzar les activitats en cadascun dels esports que practiqueu”. També remarcava que “l’Ajuntament de Tavernes està amb vosaltres, recolzant-vos en tot moment”. El regidor va informar que la implicació de l’Ajuntament està clara amb una despesa esportiva de 290.000 € de manteniment d’instal·lacions i 75.000 euros en subvencions directes als clubs via convenis. El regidor de Compromís va assenyalar el conjunt d’inversions realitzades el darrer any com “les noves cistelles de bàsquet al pavelló, el marcador del camp municipal, la nova bomba d’extracció d’aigua i la solució que s’ha donat a l’aigua calenta, les tanques de protecció del multiusos del Vergeret, entre altres”.

El regidor de Compromís va confirmar que dins del pla de millora de les instal·lacions esportives que du a cap el govern que presideix Jordi Juan, només passar l’estiu, la regidoria d’esports invertira 214.000 euros per a les obres de remodelació integral dels vestidors i maquinària de la piscina municipal d’estiu, una despesa per a la qual es compta amb una subvenció de la Diputació.

El regidor va agrair el treball i dedicació dels tècnics, monitors de l’escola municipal i operaris d’esports, perquè són ells “qui s’encarreguen de mantindre les instal·lacions en perfecte estat i els responsables de les activitats on participen veïns i veïnes a més de molts xiquets i xiquetes de Tavernes que s’inicien i gaudeixen de l’esport”.