El divendres 26  es va celebrar una jornada de portes obertes en l’Escola Infantil Municipal. Pares i mares dels alumnes, així com molts veïns vallers, van acudir per conéixer unes instal·lacions modèliques i que, ara per ara, són del millor que hi ha a les terres valencianes quant a escoles infantils municipals.

L’alcalde, Jordi Joan, acompanyat per la regidora de contractació, Llum Sansaloni, i l’arquitecte municipal, Joan Tormo, han estat les persones que han explicat als visitants les característiques de les instal·lacions.

En conjunt ha estat una jornada que ha servit per conéixer les noves instal·lacions que han suposat quant a obra una inversió superior als 600.000 euros (solar a banda) i que en una primera fase ha permés executar l’escola infantil i en una segona acabar l’Escola d’Adults i l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques que s’ubicaran a la planta superior de l’edifici.

Com hem dit, l’alcalde i l’arquitecte municipal han fet una explicació de tot el que ha suposat aquesta obra des dels seus inicis, les característiques i amb quins plantejaments tècnics i educatius s’han obrat les instal·lacions.