L’Ajuntament confirma que Tavernes acollirà el Festivern en la seua desena edició. Es compta amb les actuacions de “La Gossa Sorda”, la “Banda Bassoti”, “Aspencat” i “Los Chikos del Maíz” com a protagonistes principals.

El regidor de Joventut, Josep Llácer, ha confirmat que un any més l’Ajuntament de Tavernes presta la seua col·laboració perquè el Festivern, el festival musical de les Comarques Centrals, se celebre a la nostra ciutat i ho faça amb totes les garanties d’èxit.

Llácer ha remarcat que el Festivern “és un esdeveniment molt important per a Tavernes, tant econòmic com desde la vessant de promoció cultural i turística de la ciutat. És un factor de dinamització d’amples sectors comercials donat la gran presència d’assistents que venen a Tavernes a passar els darrers dies de l’any, acomiadar-lo i rebre el nou any”.

I enguany, com recordava el regidor de Compromís, Tavernes acull el Festivern amb l’al·licient afegit que s’arriba a la desena edició, per a la qual cosa s’han preparat dos dies amb una ampla programació musical, amb els concerts de més de 20 potents formacions musicals per als dies 29 i el 31 de desembre .

El regidor de Compromís ha qualificat com a “un cartell immillorable, per commemorar que el Festival d’hivern de les Comarques Centrals valencianes arriba als 10 anys d’existència. I a més tenim el complement d’altres esdevenimes esportius i culturals, cas del ” vermut musical” amb Andreu Valor, un concurs de paelles, xerrades, campionats de futbet, raspall i basquet, entre altres”.

També com en edicions anteriors l’Ajuntament oferirà zones d’acampada gratuïta i un conjunt de serveis higiènic en el poliesportiu municipal.

Informació complementària

La Gossa Sorda es va acomiadar temporalment dels escenaris el 31 de desembre de 2012 en el Festivern de Tavernes. Dos anys després compleixen la seua paraula i la banda de Pego torna als escenaris de la mà del Festivern 2014-15 i amb la presentació del seu cinqué treball ‘La Polseguera’.

” Los Chikos del Maíz” arriba a la Valldigna amb el seu segon treball “La Estanquera de Saigon”, mentre una altra banda mítica, Sargento Garcia, ens portarà la seua exitosa barreja de sons del Carib.

“Aspencat” oferirà en la darrera nit de l’any un concert basat en el seu estil ska, el reggae i el drum and bass que en l’actualitat ha avançat cap a uns ritmes més electrònics i que ha fet possible actuacions per nombrosos festivals d’arreu de l’estat i fins a Alemanya.

Zoo es la veu revelació de l’estiu, un col·lectiu musical de Gandia que amb només un videolip ha sacsejat el panorama valencià amb una gran expectativa. I com a complement, des de l’Alcoià i l’Horta, “El Diluvi” i “Tardor” tancaran la proposta de la nit de cap d’any junt amb DJ Plan B.