L’alcalde, Jordi Juan, ha firmat la resolució mitjançant la qual s’accepten quatre vivendes propietat de la Generalitat per a ús social i per a la qual cosa l’Ajuntament destinarà 10.000 euros per a les obres.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, de Compromís, ha informat de la firma de la resolució que facilita a l’Ajuntament disposar de quatre vivendes en els carrers Simat i Benifairó, dues en cadascú, per a cedir-les a famílies necessitades. Les vivendes són propietat de la Generalitat i l’Ajuntament “destinarà 10.000 per a la rehabilitació i posarà a disposició de les famílies que mes ho necessiten després d’una baremació entre els aspirants“.

Jordi Juan ha indicat al respecte que “continuem treballant per facilitar una llar als nostre veïns. Aquestes quatre cases no solucionarà el problema de l’habitatge que tenim a
Tavernes, però tota acció és important. És clar que tota pedra fa paret, però també els veïns han de saber que continuem assumint competències que no són de l’Ajuntament, sinó de la Generalitat, i ho fem amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes
“.

L’ajuntament de Tavernes dedicarà una inversió de 10.000 euros per a les despeses dels treballs de rehabilitació, quantitat que ja va ser consignada en el pressupost municipal del 20014. El plenari del passat agost va acordar sol·licitar a la Generalitat l’ús de quatre immobles i facultar a l’alcalde per acceptar la cessió si era atorgada, cosa que així ha ocorregut.