Compromís, partit que forma el govern municipal de Tavernes, confirma que el Festivern disposa de la documentació requerida, amb tots els informes tècnics favorables.

El govern municipal  confirma a l’opinió pública que totes les instal·lacions del Festivern acompleixen la legalitat vigent avalada pels informes tècnics favorables. També es compta amb les mesures de seguretat i sanitàries aprovades i avalades pels informes tècnics, segons la normativa vigent.

El govern municipal de l’Ajuntament de Tavernes vol llançar un missatge de tranquil·litat als vallers i visitants que gaudeixen estos dies del Festivern i confirma que totes les infraestructures i instal·lacions del Festivern (carpa, envelat, escenari…) així com altres complementàries (serveis higiènics, torres de llum i so…) estan homologats, compleixen la normativa legal i tots disposen del corresponent informe positiu avalat pels tècnics municipals i/o els tècnics de les empreses constructores.

Compromís vol informar a la opinió pública que es completament fals i inexacte que l’Ajuntament no dispose de tots els documents que calen per a la celebració del Festivern, tal com afirma el PP en una recent nota de premsa.

El govern municipal de l’Ajuntament de Tavernes vol informar a l’opinió publica que en el dia d’ahir, 30 de desembre, i en acompliment de la normativa vigent, va ser remesa a la Conselleria de Governació i Justicia de la Generalitat la resolució d’alcaldia on s’informa que tota la documentació requerida està completa, visada i aprovada pels tècnics, tal como indica la normativa.

Perfecto Benavent, com a regidor responsable de la concesió de permisos i llicències en la via pública, ha manifestat que “el govern municipal fa el seu treball pel bé de Tavernes, no som persones irresponsables capaços de montar un esdeveniment com el Festivern, on poden assistir 8.000 persones, sense disposar dels permisos corresponents i sense complir tota la matèria legal quan a instal·lacions i seguretat”.

També ha volgut destacar que “este és el quart any de Festivern, i l’Ajuntament té experiència i els tècnics municipal saben el que cal fer i que s’ha d’exigir a les instal·lacions per complir la llei i totes les normes de seguretat.”

Annex de document que formen l’expedient (tots els documents estan visats i aprovats pels tècnics corresponents)

– Acta de comprovació i conformitat de l’Enginyer Municipal remesa a la Conselleria de Governació i Justícia referida al recinte, carpa, muntatge de l’estructura, equips de so, escenari, cabines sanitàries, bar, taquilles i oficines, així com senyalització, eixides i llums d’emergència i mesures contra incendis, entre altres.

– Contracte privat d’arrendament de la carpa

– Informe tècnic de la qualificació AENOR de la carpa

– Contracte dels serveis de seguretat del Festivern

– Informe tècnic del muntatge de la carpa, escenari, torre de llums, oficina de producció, bar i cabina sanitària.

– Assegurança del Festivern amb certificació d’estructures i instal·lació elèctrica.

– Pagament de la taxa municipal

– Informe de l’arquitecte municipal sobre l’escenari, certificant que acompleix la legalitat vigent i explicació de les proves de càrrrega.

– Llicencia Municipal de la instal·lació de la carpa

– Informe a la Conselleria de la concessió de la llicencia de la instal·lació de carpa

– Assegurança de Responsabilitat Civil del Festivern per 2’1 milió d’euros

– Pla d’Emergència del Festivern

– Contracte servei sanitari d’ambulància, metge i infermers.

– Llicencia d’Activitat del Festivern