Lliurament de 140 kg de menjar no perible a Creu Roja

El col·lectiu de Compromís de Tavernes aporta 140 kg de menjar no perible a la Campanya de Caixes Solidàries. El menjar aportat pel col·lectiu ha estat totalment adquirit en tendes i botigues familiars de la localitat.

Compromís de Tavernes ha aportat com a col·lectiu un total aproximat de 140 kg. de menjar no perible adquirit en comerços i botigues de la localitat. Cal significar que aquesta quantitat, encara que aportada pels membres del col·lectiu, és independent i a banda de les aportacions personals fetes tant pels militants com pels simpatitzants en els diversos actes solidaris organitzats a Tavernes al llarg de les festes.

L’adquisició d’aquest menjar no perible ha estat feta en les tendes i botigues tradicionals de la localitat i amb això s’ha volgut significar el recolzament a la campanya que des de fa dècades du a cap el col·lectiu de recolzament al comerç local.

Els responsables de Compromís d’aquesta campanya han lliurat els aliments a Creu Roja de Tavernes, essent el seu president Eugenio Meló qui se n’ha fet càrrec en nom de l’entitat. La fotografia recull el moment de la donació en la seu de Tavernes.

Arxivat en: Moviments Socials, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *