La portaveu de Compromís, Llum Sansaloni va acabar la seua darrer intervenció en el plenari d’anit tornant a reivindicar l’execució d’un conjunt d’inversions que, ni el PP, ni el PSOE ni la trànsfuga Karina Vercher estan disposats a aprovar.

Aquestes són les millores que el PP-PSOE-regidora trànsfuga no volen aprovar:

– Obres de millora i més nínxols en el cementeri
– Pintura dels passos de vianants, senyalització de la ciutat i millora dels semàfors
– Obres en clavegueram i imbornals perquè no entre aigua en algunes cases de veïns
– Obres en Escola de Música i centres educatius de Tavernes
– Adquisició d’un vehicle de vigilància agrícola
– Taller d’ADISVA per valor de 100.000 euros
– Millora de parcs i jardins i del mobiliari urbà
– Millora de l’ajuda destinada a la SIUM i al sindicat de regs.

Llum Sansaloni va recordar que el govern municipal presidit per Jordi Joan (Compromís) ha proposat dedicar 400.000 euros a eixes millores en la ciutat, amplament demandes per la ciutadania. Unes inversions que el PPSOE i la regidora trànsfuga rebutgen i només volen destinar 100.000 euros a ADISVA i més subvencions als clubs esportius, però cap euro a millores del poble.

Compromís, autor de la proposta de destinar els 100.000 euros a ADISVA, està a favor d’ADISVA però també de la inversió en la millora de la senyalització vial, a la millora del cementeri, a la millora dels parcs i jardins, a comprar un vehicle que millore la vigilancia dels nostres camps i a fer obres en imbornals en aquells punts de la ciutat on quan plou l’aigua entra dins de les cases. I això l’oposició no ho vol.

I no ho vol perquè les necessitats generals del poble i dels veïns no les contemplen, no hi ha cap desig de solucionar problemes i mancances que té la ciutat. Al llarg del plenari, l’única referència de l’oposició a eixes inversions va ser qualificar-les de populistes i electoralistes.

Això sí, quan la regidora Llum Sansaloni els va dir que explicaren perquè les obres proposades pel govern eren populistes i electoralistes, no va tindre cap resposta.

A partir de La Cotorra de la Vall