La regidoria de Joventut va presentar la trobada a les diverses associacions de la comarca reunides en la Casa de la Cultura.

El regidor de Joventut Josep Llàcer va confirmar que Tavernes serà la seu de la “XII Trobada de Joves de la Safor” el cap de setmana del dia 25 d’abril, alhora que recordava que la trobada és una de les unitats d’actuació del “Calaix Jove de la Safor” integrat en els serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna.

El regidor va qualificar el programa com “eina d’intercanvi i de cooperació en les polítiques integrals de joventut de tota la comarca amb l’objectiu de potenciar el treball conjunt de tots els municipis”.

En el cas de la Trobada de Joves de la Safor, Llàcer va indicar que “la trobada permet als joves gaudir d’activitats d’àmbit juvenil en ser el punt d’encontre de moltes entitats i associacions, els membres de les quals presenten noves tendències en política cultural juvenil. També és un bon aparador on donar a conéixer les inquietuds i experiències en camps molts diversos de l’activitat cultural, artística o recreativa“.