Jordi Juan encapcala la llista de 20 persones, dones i homes vallers, que hui ha estat ratificada per unanimitat per l’assemblea local.

L’Assemblea Local de Compromís ha ratificat per unanimitat i amb un fort aplaudiment la proposta presentada per l’Executiva Local i que, en paraules de l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Jordi Juan “està formada per veïns i veïnes de diferents edats i professions, naturals de diferents barris de Tavernes, tots amb l’objectiu de voler continuar el projecte de ciutat que encetàrem ara fa quasi quatre anys“.

Jordi Juan ha pres la paraula per fer un balanç d’una legislatura que ha qualificat de “molt complicada” recordant que Compromís va accedir al govern de la ciutat amb dèficit i endeutament molt elevats, factures en els caixons i el pàrquing del Passeig per pagar, sense oblidar la inestabilitat política fruit de l’intent de moció de censura “declarada il·legal pels tribunals“.

El candidat de Compromís ha remarcat que, a pesar de les dificultats i els pocs ingressos i poques subvencions, l’Ajuntament té superàvit, deu menys diners als bancs, no té factures als caixons i el pàrquing està pagat. També ha afegit que “hem pogut abaixar la contribució i millorar les infraestructures urbanes i educatives, i avançar els tràmits per a executar els projectes del col·lector de la Platja i de la nova depuradora“.

Jordi Juan afirmava a l’assemblea que “allò més important no és què hem fet, sinó com s’ha fet i que és motiu d’orgull: amb honradesa, transparència i participació, i recuperació del diàleg entre l’Ajuntament i la ciutadania vallera“.

Les seues paraules han servit per encoratjar als candidats a treballar en un projecte de futur per a la ciutat que tindria com a punts bàsics “modificar el Pla General d’Ordenació Urbana perquè el vigent no permet tindre solars industrials per atraure noves empreses, treballar amb uns pressupostos participatius perquè, després d’haver sanejat l’economia municipal, hem d’obrir el pressupost a la ciutadania i que tothom participe en la priorització de les despeses públiques“.

Jordi Juan també assenyalava “la redacció d’un pla d’inversions barri a barri, seguint el model de la campanya “El barri on vivim. El barri que volem”, i un centre de dia per a la tercera edat i persones dependents. Davant l’envelliment de la població i perquè l’Administració Autonòmica no pren mesures, l’Ajuntament ha de liderar la construcció del centre a Tavernes“.