Compromís ha donat a conéixer l’organigrama del nou govern muncipal de Tavernes, i que es farà efectiu una vegada siga nomenat alcalde Jordi Joan.

Les delegacions són: 

Perfecto Benavent. Primer tinent alcalde. Responsable d’Economia i Hisenda, i per tant l’encarregat d’elaborar els pressupostos municipals. Ostentarà també la regidoria de Personal i Patrimoni. Exercirà com alcalde en funcions quan Jordi Joan tinga obligacions coma diputat en les Corts Valencianes. Serà també el coordinador del grup municipal de Compromís i estarà alliberat.

Llum Sansaloni. Segon tinent alcalde. Responsable de Contractació Administrativa, Serveis Públics, Obres públiques i accessibilitat, Infraestructures Urbanes (inclou la brigada municipal, mercat, cementeri, párking i parcs infantils), Seguretat Ciutadana (Policia Local) i Sanitat. Estarà alliberada i será portaveu adjunta del grup municipal.

Josep Llácer. Tercer tinent alcalde. Responsable de Foment Local i Promoció Econòmica, Turisme i Esports, assumeix també Urbanisme amb el repte dels canvis en el PGOU. Estarà alliberat i será regidor de platja dins de la figura de regidor de barri que s’instaura.

Noèlia Alberola. Quart tinent alcalde. S’estrena com a regidora amb una àrea important per la situación social actual, Serveis Socials, Dependència, Igualtat i Cooperació. Serà, a més, l’enllaç entre l’ajuntament i el districte Cantalot-Divina Aurora.

Quique Chofre. Cinquè tinent alcalde. Regidor de Participació Ciutadana, Règim Interior, Modernització i Qualitat de l’administració, Noves Tecnologies i Informàtica, Transparència i Comunicació. A més, serà el regidor de la zona del Magraner.

Cal recordar que els cinc regidors amb tinença d’alcaldia, a  més de l’alcalde, formaran la Junta de Govern Municipal.

Éncar Mifsud. Única regidora d’Iniciativa, Serà responsable de Cultura, Festes i Joventut. A més, serà la responsable de les relacions institucionals amb els grups polítics del consistori, en aquest cas Compromís, PP, PSOE i EUPV. Al no ser tinent alcalde, dependrà jeràrquicament de la quarta Tinent d’Alcalde, Noe Alberola. Dins del concepte de regidor de barri, Éncar Mifsud serà la regidora del Centre.

Bea Ferreres. Nova regidora, pero veterana en l’organigrama de Compromis com a partit, será la portaveu del grup municipal. Responsable d’Educació i Dinamització Lingüística, serà la regidora de la zona Vergeret-Lepanto.

Javi Escrihuela. Una altra cara nova, però també veterà en les files del Bloc. Responsable d’Agricultura i de la zona de Alfàndec-Marjaletes com a regidor de barri.