L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha efectuat un discurs institucional on ha repassat algunes qüestions que ens afecten als valencians i als vallers, com es la manca de finançament i inversions a la nostra terra, així com la paralització que el govern d’Espanya sotmet al Corredor Mediterrani, fonamental per a la nostra unió a Europa.

També ha fet un repàs dels grans reptes que tenim a Tavernes (ronda de circumval·lació, solució a la platja de la Goleta, la revisió del PGOU, el col·lector de la platja…) i, així mateix, ha remarcat que la posada en valor del nostre patrimoni (Bolomor, torre de guaita, Castellets…) és també celebrar el 9 d’octubre en tant que és recobrar les nostres arrels.

Jordi Joan ha acabat amb una crida a la ciutadania a sumar-se als actes del centenari del nomenament de Tavernes com a ciutat.