Emocionant tornar a l’IES Jaume II El Just per a celebrar el 50é aniversari del centre que, com diu el seu lema, ha format persones en el sentit ampli de la paraula durant cinquanta anys. Agraesc el conseller d’Educació, Vicent Marzà, l’enorme detall que ens acompanyara ahir en este acte, demostrant, una vegada més, la seua implicació en el projecte de reforma de l’IES que ja compta amb un informe de necessitats. Des de l’Ajuntament continuarem col·laborant i treballant amb la Conselleria perquè es complisquen tots els tràmits administratius i l’IES Jaume II tinga unes instal·lacions dignes, dient sempre la veritat respecte els procediments administratius, que seran llargs. Cal recordar que partim de zero ja que l’anterior govern autonòmic, ni tan sols va redactar el projecte.

Jordi Juan, alcalde