Els representants de Compromís han proposat aquest matí una proposició no de llei que instava el Govern a recuperar el projecte de laminació del Riu Vaca, obra de vital importància per a solventar els problemes d´inundabilitat i urbanístics de Tavernes, com per exemple, els de la urbanització del Vergeret.

La resposta ha estat contundent entre els senadors del Partit Popular que l’han rebutjada en solitari. Una vegada més, el Partit Popular està en contra dels interessos de Tavernes de la Valldigna i dels seus veïns i veïnes que haurem de continuar patint la falta d’interés d’unes obres de vital

Jordi Juan, alcalde de Tavernes de la Valldigna qualifica d’indignant l’actuació en la Comissió del Senat pel rebuig de tots els representants del Partit Popular d’unes obres tant necessàries per a Tavernes així com per a la Valldigna. “Avui s’ha produït un episodi molt trist- manifestava Jordi Juan- perquè ens estan negant les inversions que ens mereixem. No volem tindre una zona inundable sense cap garantia de seguretat ni uns camins rurals que estan quedant-se destrossats i sobretot, volem tindre els rius i els barrancs nets”.

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna
compromistavernes@gmail.com