L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat esta setmana els treballs de reposició del paviment de la zona peatonal del passeig Colón per a millorar l’accessibilitat i reparar algunes zones amb desperfectes. Pròximament, també es renovaran els jocs infantils del mateix passeig gràcies al romanent del pressupost del 2018.

Setmanes enrere, l’alumnat de l’especialitat de jardineria del taller d’ocupació juvenil T’avalem va treballar per efectuar millores en les zones enjardinades del passeig Colón per a condicionar i fer resplendir els espais verds de la zona, alhora que els alumnes seguien el seu procés de formació amb actuacions directes que suposen un benefici directe per a la ciutat.

Al llarg de tot el passeig s’han col·locat malles antiherba i materials de decoració, com ara pedretes de diferents colors, i s’han adequat els arbres i arbustos de les jardineres centrals i laterals del passeig Colón.