L’Ajuntament millora les voreres de la zona dels Sequers

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat a reposar els taulells en mal estat de les voreres de la zona dels Sequers, al mateix temps que es realitzen treballs per a millorar l’accessibilitat en una de les zones més transitades del municipi. Concretament les actuacions s’estan duent a terme al carrer sant Antoni, en el seu encreuament amb el carrer Constitució, i la zona peatonal paral·lela al carrer la Barca i la carretera CV-50.

Amb la renovació dels taulells i la millora de l’accessibilitat en les voreres de la zona dels Sequers, l’Ajuntament continua treballant en totes les zones del municipi per satisfer les demandes dels ciutadans de Tavernes. També als Sequers s’ha construït el nou parc de cal·listènia que permetrà a les veïnes i veïns practicar activitats esportives en esta zona habilitada al poble, ja que a la platja s’ha instal·lat també un parc de cal·listènia al parc del Molló, amb una inversió total de 47.083 euros. La cal·listnia és una modalitat esportiva en què s’utilitza el propi cos i qualsevol objecte per a realitzar els exercicis físics, habitualment a l’aire lliure en parcs o espais públics.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *