GrupMunicipal9Oct2014s

 

 

 

 

 

 

 

 

Relació dels regidors del Compromís-Bloc de Tavernes a l’ajuntament de Tavernes:

Jordi Juan Huguet (1983) Doctor en Matemàtiques. Professor de la Universitat de València. Alcalde-President de l’Ajuntament de Tavernes.

Perfecto Benavent i Navarro (1955). Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València. Treballa al Jutjat de Tavernes de la Valldigna. Primer tinent alcalde. Responsable d’Economia i Hisenda, i per tant l’encarregat d’elaborar els pressupostos municipals. Ostentarà també la regidoria de Personal i Patrimoni. Exercirà com alcalde en funcions quan Jordi Joan tinga obligacions coma diputat en les Corts Valencianes. Serà també el coordinador del grup municipal de Compromís i estarà alliberat.

Llum Sansaloni Arlandis (1967) Tècnica especialista. Auxiliar d’Infermeria a l’hospital de la Ribera. Segon tinent alcalde. Responsable de Contractació Administrativa, Serveis Públics, Obres públiques i accessibilitat, Infraestructures Urbanes (inclou la brigada municipal, mercat, cementeri, pàrking i parcs infantils), Seguretat Ciutadana (Policia Local) i Sanitat. Estarà alliberada i será portaveu adjunta del grup municipal.

Josep Llàcer Gandia (1980) Llicenciat en Psicopedagogia i diplomat en Magisteri Musical. Professor de Pedagogia Terapèutica. Membre de l’executiva comarcal del BLOC Safor-Valldigna i secretari del BLOC JOVE a la Valldigna. Jugador, entrenador i directiu del Tavernes Rugby Club. Regidor amb delegació especial en matèria de promoció lingüística, esports, joventut i infraestructures agràries i urbanes.

Evarist Sansaloni Vila (1967) Llicenciat en música. Professor de música a l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia. Professor a l’Escola de Música de Tavernes. Cinqué Tinent d’Alcalde (delegació genèrica en administració general, personal, seguretat ciutadana, sanitat, educació, cultura festes i esports). Portaveu Suplent de Grup.