govermunicipal2015

Relació dels regidors del Compromís-Bloc de Tavernes a l’ajuntament de Tavernes:

Jordi Juan Huguet (1983) Doctor en Matemàtiques. Professor de la Universitat de València. Alcalde-President de l’Ajuntament de Tavernes.

Perfecto Benavent i Navarro (1955). Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València. Treballa al Jutjat de Tavernes de la Valldigna. Primer tinent alcalde. Responsable d’Economia i Hisenda, i per tant l’encarregat d’elaborar els pressupostos municipals. Ostentarà també la regidoria de Personal i Patrimoni. Exercirà com alcalde en funcions quan Jordi Joan tinga obligacions coma diputat en les Corts Valencianes. És el coordinador del grup municipal de Compromís i està alliberat.

Llum Sansaloni Arlandis (1967) Tècnica especialista. Auxiliar d’Infermeria a l’hospital de la Ribera. Segon tinent alcalde. Responsable de Contractació Administrativa, Serveis Públics, Obres públiques i accessibilitat, Infraestructures Urbanes (inclou la brigada municipal, mercat, cementeri, pàrking i parcs infantils), Seguretat Ciutadana (Policia Local) i Sanitat. Està alliberada i és la portaveu adjunta del grup municipal.

Josep Llàcer Gandia (1980) Llicenciat en Psicopedagogia i diplomat en Magisteri Musical. Professor de Pedagogia Terapèutica. Membre de l’executiva comarcal del BLOC Safor-Valldigna i secretari del BLOC JOVE a la Valldigna. Jugador, entrenador i directiu del Tavernes Rugby Club. Tercer tinent alcalde. Responsable de Foment Local i Promoció Econòmica, Turisme i Esports, assumeix també Urbanisme amb el repte dels canvis en el PGOU. Està alliberat i és regidor de platja

Noèlia Alberola. Quart tinent alcalde. Regidora de Serveis Socials, Dependència, Igualtat i Cooperació. És, a més, l’enllaç entre l’ajuntament i el districte Cantalot-Divina Aurora.

Quique Chofre. Cinquè tinent alcalde. Regidor de Participació Ciutadana, Règim Interior, Modernització i Qualitat de l’administració, Noves Tecnologies i Informàtica, Transparència i Comunicació. A més, és el regidor de la zona del Magraner.

Els cinc regidors amb tinença d’alcaldia, a  més de l’alcalde, formen la Junta de Govern Municipal.

Éncar Mifsud. Responsable de Cultura, Festes i Joventut. A més, és la responsable de les relacions institucionals amb els grups polítics del consistori, en aquest cas Compromís, PP, PSOE i EUPV. Al no ser tinent alcalde, depén jeràrquicament de la quarta Tinent d’Alcalde, Noe Alberola. Dins del concepte de regidor de barri, Éncar Mifsud és la regidora del Centre.

Bea Ferreres. Portaveu del grup municipal. Responsable d’Educació i Dinamització Lingüística, és la regidora de la zona Vergeret-Lepanto.

Javi Escrihuela. Responsable d’Agricultura i de la zona de Alfàndec-Marjaletes com a regidor de barri.